top of page
  • kzlmnvk

Профілактичні бесіди поліції з учнями МРЦ

28 квітня в комунальному закладі "Міжшкільний ресурсний центр Луцької міської ради" представник Ювенальна поліція Волинської області , Рудик Надія провела профілактичну зустріч зі здобувачами освіти 10-11 класів навчальних груп: "Водії категорії "С"", "Перукар-візажист", "Основи перекладу".

Основна увага була зосереджена на недопущенні скоєння неповнолітніми адміністративних та кримінальних правопорушень, відповідальності за їх скоєння, правах та обов’язках неповнолітніх, а також пропаганді здорового способу життя.

В ході зустрічі були порушені найбільш актуальні теми для молоді.

Зокрема з учнями були проведені бесіди на теми: "Поняття булінгу, види, відповідальність за його вчинення"; "Відповідальність неповнолітніх згідно законодавства"; "Шкідливість вживання тютюнових виробів, алкогольних напоїв, наркотичних речовин"; "Підстави взяття на профілактичний облік дітей, його наслідки"; "Правила безпечного поводження в Інтернеті".

Поліцейська зазначивла, що робота ювенальної поліції не обмежується проведенням лекцій та відвідуванням закладів освіти. Їх мета полягає в знаходженні індивідуального підходу до кожної дитини, приверненні уваги батьків та залученні дітей до суспільно корисної діяльності.

https://www.facebook.com/groups/3459801177410830/

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

День цивільного захисту в МРЦ

Під час проведення тижня цивільного захисту в комунальному закладі "Міжшкільний ресурсний центр Луцької міської ради", інспектор ДСНС України, Похила Григорій провів учням профілактичну бесіду, нагада

bottom of page